12 kariranih košulja za udoban zimski izgled

Za sva vremena!

Koliko god se trudili da idemo u korak sa najtoplijim trendovima sezone, ponekad duša traži stare klasike - stvari koje su apsolutno izvan vremena i trendova. To znači da su izdržljive i da ćemo ih nositi sa oduševljenjem više od jedne sezone.

Ovde nije reč o sveprisutnoj potrazi za održivošću i racionalnom potrošnjom, već o tome da u nestabilnim vremenima poput sadašnjih, barem u nekim malim stvarima, želite stabilnost i pouzdanost. A ako ih nema na svetu - onda neka budu bar u našim garderobama. Ako se i vi osećate isto, verujemo da će vas naša današnja tema sigurno oduševiti. 

Danas smo za vas prikupili prave klasike jesenje i zimske sezone - karirane košulje. Za mnoge ljude su one neraskidivo povezane sa hladnom sezonom. Bilo iz razloga jer su često sašivene od mekog i toplog flanela, bilo zbog osećaja udobnosti kojim bukvalno odišu. Štaviše, one su se već pretvorile u večitu klasiku i ispostavilo se da će vam kupovina karirane košulje biti isplativa investicija - možete je nositi više od jedne sezone (pa čak i više od jedne godine).

Dizajneri su osmislili ogroman broj vrlo različitih varijacija. U novim kolekcijama možete pronaći modele viktorijanskog stila iz kolekcije Victorije Beckham, klasične Saint Laurenta, pa čak i Burberry haljine napravljene od nekoliko košulja. Bez obzira da li se držite apsolutne klasike ili ste spremni za malo eksperimentisanja, u našem izboru definitivno postoji nešto za vas.

Prikupili smo 12 najzanimljivijih - odvojite vreme da pregledate i izaberete svoje favorite. Uveravamo vas: definitivno nećete zažaliti.

foto: promo/pinterest

Pročitaj još iz kategorije Trendovi