4 modela sunčanih naočara koji su hit ovog leta

Sezona sunčanih naočara je uveliko je u toku i krajnje je vreme da svoju kolekciju ažurirate novim stilskim okvirom. One možda jesu mali modni dodatak ali imaju veliki uticaj u postizanju modne dinamike. Atraktivan par naočara za sunce može podići vašu odevnu kombinaciju na viši nivo.

Koji god stil izabrali (klasični okviri su uvek u opticaju) nije uvek lako izabrati adekvatan oblik.

Kao opšte pravilo, uvek uzmite u obzir oblik lica. Ako želite da nosite naočare više sezona, izaberite onaj model koji vam najbolje stoji. Na primer, kvadratna lica će imati koristi od okruglih okvira. Avijatorke i trouglasta forma naočara će naglasiti uglove lica u obliku trougla ili srca. Sa druge strane, dame sa oštrijim crtama lica bi mogle razmisliti o kvadratnom ili pravougaonom okviru.

Tim Harper’s BAZAAR-a donosi 4 ultimativna trenda sa modne piste!

STILSKI TRANSPARENT

Istovremeno futurističke i štreberske, ove naočare vas neće zaštiti od jakih sunčevih zraka ali su savršen trendi dodatak koji će istaći vaše oči i ten!

Boss SS21

BELI RAM JE FAVORIT SEZONE

Ako želite da se izdvojite iz mase, ovo je pravi aksesoar za to! Ko može da odoli belim naočarima za sunce? Mi ne možemo definitivno!

Sportmax SS21

5 UGLOVA ZA PAMĆENJE

Jasna geometrija u mix-u sa vajbom šezdesetih je baš ona oversized forma koja nam treba. Providna stakla su omiljeni trend, zato zatvorimo letnju sezonu kako dolikuje.

LETNJA BRZINA

Sportska forma je u fokusu, te se nemojte plašiti da brze naočare implementirate u glamurozni summer look. Eklektika je uvek dominantna.

Priredila: Mila Đenić

Izvor fotografija: Profimedia

Najnovije