5 bezvremenskih haljina koje moraju biti prisutne u svakoj ženskoj garderobi

Klasične, ženstvene i impozantne, ovo su haljine koje zahtevaju mesto u vašoj garderobi.

Haljina je jedan od najomiljenijih odevnih komada svake žene, jer je glavni sastojak ažurirane i funkcionalne garderobe. Haljina će naglasiti vašu ženstvenost i lični stil, ali postoje neki ključni modeli haljina koji bi trebalo da budu u garderobi svake žene koja dobro poznaje pravila odevanja.

Fina tekstura i visoka estetika definišu klasične haljine koje viđamo gotovo svake sezone u kolekcijama dizajnera, sa modernim pristupom.

Jedna od njih je mala crna haljinu koju je princeza Diana obožavala. Saint Laurent predstavio je crnu haljinu sa svojom prepoznatljivom rock-chic estetikom koja karakteriše francusku kuću. LBD je evoluirala u obavezan odevni komad jer se može kombinovati vrlo lako i pristaje u gotovo u svim prilikama.

Kada je kuća Jacquemus lansirala haljinu “The robe” i postala viralna, haljina košulja je ponovo postala omiljeni izbor svih žena.

Da li imate „wrap“ haljine u svom ormaru? Godine 1974., tada 26-godišnja Diane von Furstenberg kreirala je haljinu koja je odredila njen tok. „Wrap“ haljina postala je klasični izbor za sva vremena.

Koje haljine treba imati u garderobi otkrivamo u galeriji fotografija.

harpersbazaar.gr

Najnovije