Harper's Bazaar Srbija

5 jesenjih autfita pravo sa Tik-Toka

Navikli smo da inspiraciju za oblačenje tražimo na Instagramu, ali došlo je vreme da se to promeni

Modni segment na Tik-Toku, poznatiji kao FashionTok, i dalje je u razvoju i izgradnji i još uvek ne može parirati Instagramu kome je moda jedan od glavnih aduta. Međutim, ne moguće je ne primetiti nekolicinu influenserki koje i na ovoj mreži kratkih video snimaka, dominiraju kada je odevanje u pitanju.

Neutegnutost sadržaja, koja je karakteristična za bivši Musical.ly, privlači svakog dana sve više korisnika, pa je samo bilo pitanje vremena kada će se brendovi, modeli, influenseri, ali i obični konzumenti upecati na content koji ova aplikacija pruža. Morate priznati da kada krenete sa jednim videom, ne možete prestati da ih gledate po par sati.

Kako bismo vam približili novitete koji nisu samo besprekorno uslikana fotografija, odlučili smo da prokopamo Tik-Tok i pronađemo njihove modne influensere i pogledamo šta to oni nude. I moramo vam reći da nismo nimalo ostali ravnodušni. Naprotiv, oduševili smo se.

Kako biste imali prilike da vidite o čemu govorimo, u daljem tekstu pogledajte 5 jesenjih autfita, koji nam dolaze pravo sa Tik-Toka uz jednu veliku prednost, a to je kako oni zapravo izgledaju kada nisu isfotošopirani, već samo izmontirani u jedan običan klip.

Prugasti džemper

@kerifay Cant stop wearing stripes #falloutfits #fallfashion #outfitideas #outfitinspo #ootd #getdressedwithme ♬ Miss You (Sped Up Version) – _

Koža

@yuliyacalister

THE all leather look

♬ original sound – Ian Asher

Rolka

@oliviarosesmith_ OOTD with my new bag too!!!! 😭🤭 #ysl #winterfashion2021 #OOTD ♬ original sound – SPANKY YNVS

All black with a twist

@charlotte.fuller Ok but I’m LOVING the scarf💚 #fashiontiktok #ootd #buildanoutfit #outfit #outfitinspo #winterfashion #tiktokfashion #fashion #zara #Fyp ♬ sound ni grace – BENGBENGMARCOS

Mantil + patike

@charlotte.fuller I love a comfy and easy to put together fit #30daysofoutfits #30days #fashion #ootd #autumnfashion #fyp #outfitideas ♬ super freaky girl nicki minaj out now – SUPER FRE@KY GIRL OUT NOW !!

Foto: Profimedia

Tekst: A. N.

Najnovije