9 haljina koje su spremne za žurku

Sezona šljokica je zvanično otpočela, a za svaku žurku se morate pobrinuti da budete u punom sjaju

Sezona praznika se vratila, a sa njom i pojačan raspored svečanih prilika za koje treba da se oblačite. Bilo da prisustvujete koktel zabavama i večerima, ili odlučite da proslavite intimno u stilu sa porodicom i prijateljima, sezona praznika je savršeno vreme da prigrlite fantaziju o modi uz luksuzne haljine za žurke.

Da biste zablistali u novogodišnjoj noći, ne tražite dalje od jesenjih i resort kolekcija sa blistavim izvezenim haljinama ukrašenim pailletom, prekrivenim šljokicama i svetlucavim detaljima, kao što su nam predstavili Jonathan Simikhai, Bottega Veneta, Valentino, Alexander McQueen i Balmain. Od šejkera ​​za koktele do širokih haljina, ovi brendovi predlažu izuzetne, upadljive, luksuzne svetlucave i sjajne haljine.

Podjednako su privlačne i razigrane ponude sezone, kao što je vešta, praznično-crvena haljina od rastegljivog materijala Johnatana Andersona sa bustierom za usne obložena smolom za Loewe, ili mini-haljina od tvida brenda Area od lureksa sa svečanim izvezenim detaljem u vidu kristalne mašne u duginim bojama.

Da biste usmerili svoj stajling na praznične zabave, takođe pogledajte i Versaceovu crvenu haljinu od rastegljivog materijala sa prozirnim korsetom.  Catherine Holstein iz brenda Khaite – koja nedavno proglašena za najboljeg dizajnera ženske odeće na CFDA modnim nagradama 2022. – predlaže ideju za više prilika sa svojom bezvremenom i elegantnom Uma haljinom.

Za 2022, prihvatanje praznične sezone u smelom, slavljeničkom stilu nikada nije izgledalo bolje, a mi vam u galeriji predstavljamo 9 haljina koje ćete želeti da imate u ormaru i koje će čekati samo pozivnicu za neki provod.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije