Ako ćete investirati u jednu torbu ove jeseni, neka bude neka od ovih!

Jesen samo što nije počela, a sa njom i potraga za savršenom torbom. Moramo priznati da aksesoari igraju veliku ulogu u stilskom razigravanju, a nova sezona je pravi povod za fashion potragu!

Ukoliko već niste nabavili omiljeni komad koji će biti vaš partner in crime u jesenjim odevnim kombinacijama, vreme je da to uradite. Na našoj wish listi nalaze se upravo ovi modeli.

BUCKET BAG

Torba u obliku kofe? Da, dobro ste čuli! Omiljena tašna od trske od koje se nismo odvajali tokom leta, ove jeseni stiže u punom sjaju, napravljena od kože. Budite sigurni da sa ovim modelom nećete pogrešiti. Probudite ono nešto detinje u vama i odvažno ponesite fashion koficu!

Mona 19.990 dinara

CLUCH UVEK

Opsesija ne popušta! I dalje maštamo o torbicama koje se nose ispod ruke. Camel nijansa savršeno ilustruje sezonu kojoj se rado prepuštamo, a svedenom dizajnu obradovaće se sve ljubiteljke minimalizma. 

Boss, Movem Fashion 33.490 dinara

MARY POPPINS TORBA

Idealna 24/7 torba uz parolu sve sa sobom nosim! Ukoliko ste onaj tip kome je uvek potrebna pregrada više, onda je ovaj trapezasti tote bag pravi izbor za vas. U nju možete staviti i malu torbu sa kojom ćete u jednom potezu postići večernji glam. 

Kenzo, Mia Maya 38.590 dinara

ŠTEPOVI SU ŠIK!

It torba u koju definitivno treba investirati! Braon nijansa sa crvenim podtonom savršeno se uklapa u jesenji kolorit, a poseban šmek ostavljaju vidljivi štepovi na koži. Od business do casual varijanti, ova torba vas zasigurno neće izneveriti.

Marella 25.790 dinara

MEKŠA FORMA

Praktična i atraktivna, sa efektom drapiranja, pruža mogućnost modelovanja ovog sjajnog aksesoara. Ovo je torba sa kojom ne možete pogrešiti, zato stegnite kaiš i upustite se u jesenju modnu avanturu!

No. 21, Mia Maya 69.390 dinara

Priredila: Mila Đenić

Izvor fotografija: Promo, Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još