Harper's Bazaar Srbija

“Atlet” bela majica je hit ovog proleća

Atlet bela majica je odevni komad koji se može nositi u bilo koje doba godine.

Međutim, generalno, svi su navikli da je nose kao udobnu kućnu odeću ili u vrelim danima kao element letnje garderobe. Ali ovog proleća modne trendseterke su posebnu pažnju posvetile pamučnoj beloj majici bez rukava i one predlažu da ne čekate leto!

Gledajući profile poznatih inflenserki primetili smo da mnoge nose belu atlet majicu u kombinaciji sa farmerkama svetle boje. Ako planirate da šetate gradom, onda je bolje da na sebi nosite dugački kaput, bomber ili kožnu jaknu.

Majica bez rukava može biti deo ležernog izgleda za kancelariju. Ovde će vam trebati dvodelno odelo ili pantalone sa kardiganom u neutralnim nijansama. Naravno, možete eksperimentisati i sa pencil suknjom i kreirati elegantniji izgled.

Ponekad poznate ličnosti nose „atlet majice“ čak i za društvene događaje. U beloj pamučnoj majici bez rukava i pantalonama u nijansi lavande videli smo Caru Delevingne koja je prošle godine sedela u prvom redu na reviji Boss Hugo Boss. Ako ste uveče pozvani u restoran, onda je vreme da ponovite stajling poznate manekenke.  

Obična bela majica bez rukava, dovoljna je da budete u trendu ove sezone. Dakle, ako je još uvek nemate u svom ormaru, pravo je vreme da je nabavite.  

Inspirativne primere sa “atlet” majicom u glavnoj ulozi pogledajte u galeriji fotografija!

foto:Instagram/hb.ru

Najnovije