Harper's Bazaar Srbija

Kako je “Sex and the City” još jednom predvideo trendove: 10 najboljih outfita sa snimanja nastavka serijala

Iako nismo sigurni šta možemo da očekujemo od novih epizoda, Carrie Bradshaw i moda uvek će biti nerazdvojivi tandem.

Sarah Jessica Parker vratila se 27. septembra na ulice Njujorka za potrebe snimanja spinofa And Just Like That, a mi nismo mogli a da se ne zapitamo za kakav stil se popularna Carrie odlučila ove jeseni.

O njenim odličnim outfitima sa početka snimanja već smo pisali ovde, ali sada je vreme da se fokusiramo i na ispiraciju za hladnije dane po uzoru na lik poznate kolumnistkinje.

Svakako, o tome zapravo vode računa eksperti Molly Rogers (inače štićenica stilistkinje iz originalnog dela serije, Patricie Field) i kostimograf iz dva dela istoimenih “Sex and the City” filmova, Danni Santiago. Danni je, inače, nedavno bio zadužen za stilizovanje Kim Catrall koja će nam toliko nedostajati u svojoj ulozi Samanthe u nastavku serije.

No, da se vratimo na modu. Što se gornjih delova tiče imali smo prilike da vidimo kako Sarah podjednako dobro nosi klasičan trench mantil zagasitih tonova i suprotno tome, sasvim lagane mantile najnežnijih puder nijansi. Za scenu piknika (fashion piknika, razume se) je vidimo u moćnom odelu sa pantalonama u pravoj boji za jesen – bordo.

Lik Charlotte ostao je veran klasici: ženstvene suknje, haljina od tvida – to je ono što Kristin najbolje ume da iznese, a nas može da inspiriše uvek kada smo u nedoumici. Nove glumice koje ćemo tek upoznati bile su zadužene za hrabre color-blocking spojeve i time nam sugerisale da ni jesen 2021. neće proći bez ovog modnog trenda.

U galeriji pogledajte 10 najupečatljivijih kombinacija za jesen koje su ponele glumice nastavka serije koju mnogi sa nestrpljenjem isčekuju.

Foto: Profimedia

Tekst: Natalija Knežević

Najnovije