Kako je "Sex and the City" još jednom predvideo trendove: 10 najboljih outfita sa snimanja nastavka serijala

Iako nismo sigurni šta možemo da očekujemo od novih epizoda, Carrie Bradshaw i moda uvek će biti nerazdvojivi tandem.

Sarah Jessica Parker vratila se 27. septembra na ulice Njujorka za potrebe snimanja spinofa "And Just Like That", a mi nismo mogli a da se ne zapitamo za kakav stil se popularna Carrie odlučila ove jeseni.

O njenim odličnim outfitima sa početka snimanja već smo pisali ovde, ali sada je vreme da se fokusiramo i na ispiraciju za hladnije dane po uzoru na lik poznate kolumnistkinje.

Svakako, o tome zapravo vode računa eksperti Molly Rogers (inače štićenica stilistkinje iz originalnog dela serije, Patricie Field) i kostimograf iz dva dela istoimenih "Sex and the City" filmova, Danni Santiago. Danni je, inače, nedavno bio zadužen za stilizovanje Kim Catrall koja će nam toliko nedostajati u svojoj ulozi Samanthe u nastavku serije.

No, da se vratimo na modu. Što se gornjih delova tiče imali smo prilike da vidimo kako Sarah podjednako dobro nosi klasičan trench mantil zagasitih tonova i suprotno tome, sasvim lagane mantile najnežnijih puder nijansi. Za scenu piknika (fashion piknika, razume se) je vidimo u moćnom odelu sa pantalonama u pravoj boji za jesen – bordo.

Lik Charlotte ostao je veran klasici: ženstvene suknje, haljina od tvida – to je ono što Kristin najbolje ume da iznese, a nas može da inspiriše uvek kada smo u nedoumici. Nove glumice koje ćemo tek upoznati bile su zadužene za hrabre color-blocking spojeve i time nam sugerisale da ni jesen 2021. neće proći bez ovog modnog trenda.

U galeriji pogledajte 10 najupečatljivijih kombinacija za jesen koje su ponele glumice nastavka serije koju mnogi sa nestrpljenjem isčekuju.

Foto: Profimedia

Tekst: Natalija Knežević

Pročitajte još

Pročitaj još

Turbulenta nedelja na snimanju “Sex & The City”: Ko je novi muškarac koga ljubi Carrie Bradshaw?

U prethodnim danima videli smo jedan glamurozni stajling vredan pohvala, jedan bizaran, možda i najbizarniji do sada, a na kraju, poljubac sa novim glumcem za kojeg svi žele da otkriju ko je!

Imamo novu "Keri" haljinu: Rekonstruisani look Carrie Bradshaw potpuno nas je oduševio!

Mala crna haljina postaje… plava?

Najbolji outfiti Carrie Bradshaw koje ćemo gledati u nastavku serijala “Sex and the City”

Devojke se vraćaju u grad, koji je njihova modna pista, a mi ne možemo da se ne pitamo, šta će ovog puta obući?

Sex & The City: koja glumica je trebalo da glumi Carrie Bradshaw?

Verovatno bismo razgovarali o sasvim drugoj seriji da je ona izabrana umesto Sarah Jessice Parker.

Devedesete na sceni

Koju god epizodu serije Sex and the City da pogledate, biće vam jasno koje je hit komade Carrie Bradshaw učinila popularnim – ogrlice sa imenima, Manolo Blahnik cipele, skoro nude haljine i naravno, specifične, pravougaone Fendi tašne, koje su apsolutni sinonim za devedesete...

Sarah Jessica Parker i njene ikonične odevne kombinacije

Njena fenomenalna garderoba, na kojoj joj može pozavideti i Carrie Bradshaw, personifikuje proleće, romantiku i nežnost. Glumicu smo retko kada na crvenom tepihu viđali u pantalonama i odelima, ali gotovo sigurno, svaki njen street stajling činila je neka neverovatna balska haljina puf rukava, i aksesoari za koje bi svaka devojka poželela da ih ima.