Kako nositi beretku ove jeseni

Kao „Emili u Parizu!“

Ako u poslednjih nekoliko nedelja niste bili isključeni sa Interneta, onda ste verovatno već čuli za seriju „Emili u Parizu“.

Sada apsolutno svi raspravljaju o ovoj novoj seriji - međutim, uglavnom su kritike negativne. Nećemo izreći našu presudu, ali dokazaćemo činjenicu: bez obzira kako se odnosimo prema stereotipima o Parižanima, stvarno želimo da se bar ponekad osećamo kao heroina takvog naivnog filma o Parizu – devojci koja nosi beretku i šeta ulicama sa kroasanom u ruci.

Ove jeseni je najbolje vreme za takav look jer su te iste beretke sada relevantnije nego ikad. Međutim, čak i ako niste ljubitelj takvog filma i uopšte ste kategorički protiv bilo kakvih klišea i stereotipa, ipak vam savetujemo da ne odustajete od beretki.

Zaboravite na filmove o Parižankama i nosite ovu kapu iz zadovoljstva. Štaviše, ovo je moćan trend kao i „poštarska kapa“, koju ste verovatno već videli u svom feedu na Instagramu.

Gigi Hadid se na reviji Marca Jacobsa  pojavila sa beretkom u bogatoj crvenoj nijansi. Ali postoji još mnogo opcija tako da ne morate beskrajno lutati po prodavnicama u potrazi za savršenom, za vas smo već izabrali najmodernije.

Šta god da odaberete, garantujemo da ćete imati najmoderniji i najromantičniji izgled. I uopšte nije potrebno dopunjavati ga bagetom ispod ruke.

Pročitaj još iz kategorije Trendovi