Kako nositi džemper na pruge sa običnim pantalonama

Moderna kombinacija za prolećnu sezonu.

Jason Wu jesen/zima 2021/22

Prugasti džemper se s pravom smatra klasikom garderobe - a u duetu sa monohromatskim pantalonama lako postaje uniforma za svaki dan.

Budimo iskreni: prugasti džemper u kombinaciji sa crnim pantalonama teško se može nazvati najmodernijom kombinacijom sezone. Međutim, influenserke su sigurne: unija "nautičkog" džempera i basic pantalona može izgledati ultra stilski. Glavna stvar je u veštom kombinovanju.

@lisa.olssons

Pored „brzih“ trendova, trendseterke na društvenim mrežama ne zaboravljaju i na klasike, pa tako ove sezone svoje omiljene prugaste džempere kombinuju sa jednobojnim pantalonama u svim varijantama, obraćajući pažnju i na slojevito oblačenje, sa belim košuljama koje nonšalantno vire ispod. Ovakav look možete kompletirati trendi torbom i naočarima za sunce. 

@lydiajanetomlinson

Inače, džemper vas ne obavezuje da ga nosite po nameni - uvek postoji opcija da ga koristite kao ugodan šal. Dakle, najjednostavnija košulja od eko kože zasijaće na novi način - ostaje da look začinite trendi čizmama.

@fakerstrom

@smythsisters


@marvalde

Naravno, takvi jednostavni setovi uvek mogu da se „zakomplikuju“ dodacima - na primer, dodajte svom looku dezenirani svileni šal, naglašeni pojas ili čak svetle čarape. 

Pročitajte još