Harper's Bazaar Srbija

Kombinacije boja uz koje ćete uvek izgledati luksuzno

Bez obzira da li birate krem varijantu ili vibrantan kolorit od glave do pete, određene nijanse kada se upare daju premijum izgled.

Apsolutni smo fanovi outfita u boji od glave do pete. To je zasigurno jedan od načina da unesete posebnu dozu senzibiliteta u vaš stajling.

Bez obzira da li se bazirate na svetlim tonovima ili vibrantnom koloritu, možete izgledati podjednako luksuzno u oprečnim nijansama. Upravo zato što je prilično teško izvesti kombinovanje boja prilikom odevanja na pravi način, dobri rezultati u ovom poduhvatu doneće vam prilično impresivan stajling.

Teži deo je znati koje boje idu jedna uz drugu, a koje – ne. Postojeća pravila nemaju baš uvek smisla, što sve ovo čini još dramatičnijim. Podsetimo se samo tradicionalnog verovanja da roze i crveno ili roze i zeleno nikako ne idu zajedno, a svi znamo da to i nije baš tako. Ali ne dopustite da vas sve ovo obeshrabri i zbuni, jer mi smo upravo tu da vas uputimo u pravila ove stilske igre.

Predstavljamo vam epske kombinacije boja koje, ne samo da će dići vaš stajling na viši nivo, već će mu doneti i novu, luksuznu notu.

Narandžasta + zelena

Lila + bela

Plava + braon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne (@smythsisters)

Crna + zelena

Narandžasta + siva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Lila + zelena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by na a o m i. (@naaomiross)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović

Najnovije