Harper's Bazaar Srbija

Kombinezoni od trikotaže – stilska alternativa džemperu

Zima dugo traje, a to znači da se treba temeljno pripremiti – i to ne samo psihički. Šta god neko mogao reći, garderoba takođe mora odgovarati vremenu, pa je topla odeća očigledna potreba. Pored džempera koji su nezamenjivi, valjalo bi potražiti stilske i udobne alternative.

Nedavno smo pregledali fotografije Irine Shayk, čije stajlinge uvek pažljivo pratimo, i videli smo da supermodel umesto uobičajenog džempera nosi nešto mnogo originalnije. Odlučila se za kombinezon – i znali smo da je upravo to ono što tražimo. Topao je, stilski, mekan i udoban – savršen skup osnovnih karakteristika koje čine novi predmet želje.

Izgleda da je vreme da krenemo u potragu za sličnim stvarima. Štaviše, sve čega se Irina dodirne pre ili kasnije postane veliki trend. Našu pretpostavku potvrđuju i nedavne revije muške odeće Prada i Fendi, na kojima su se pojavili vrlo slični pleteni kombinezoni. A s obzirom na to koliko često devojke pozajmljuju spektakularne komade iz muške garderobe, postoji razlog da verujemo da ćemo na sledećim revijama već videti ženske kombinezone od trikotaže u velikom broju. Stoga ima smisla biti ispred trenda i odmah pronaći odgovarajući model – pogotovo jer dizajneri nude razne varijacije.

Kratki ili dugi rukavi, uski ili ležerni, sa izrezom ili rolkom – vi odlučujete. Prilažemo galeriju sa najlepšim pletenim kombinezonima.

harpersbazaar.ru

Najnovije