Portonovi
Moda / Trendovi

Lekcije stila Angeline Jolie

20 primera za nošenje basic komada!

Na crvenom tepihu i društvenim događajima, glumica uvek blista u šik haljinama, ali u običnom životu više voli minimalizam i jednostavnost.

Svakodnevni izgled Angeline Jolie možemo nazvati savršenim osnovnim ormarom – ona ​​bira najnovije krojeve, klasične boje i proverene kombinacije. Glumica voli monohromatske lookove i oslanja se na win-win klasike – totalno bele ili totalno crne look-ove. Uprkos savršenoj figuri koju poznata glumica ne voli da demonstrira u svakodnevnom životu – omiljene su joj ležerne i udobne tunike srednje dužine i ležerne pantalone.

Angelinin ormar je istovremeno lakonski i elegantan: lagane haljine, uvek besprekorni kaputi i trench mantii u nude nijansama, blejzeri i sakoi, klasične „muške“ bele košulje i klasične ravne cipele ili elegantni modeli sa visokom potpetcom.

Nezamenjivi detalji njenog izgleda – velike sunčane naočare sa tamnim staklima koje joj omogućavaju da se sakrije od sveprisutnih paparaca, karmin u savršenoj crvenoj nijansi i prostrana torba. Više otkrijte u galeriji fotografija. 

foto:bazaar.ru

Pročitajte još