Letnje haljine sa voćnim printom za vrele dane

Alternativa cvetnom uzorku.

Još jedan mikro trend ove sezone je sočan otisak voća i bobica. U dugom kućnom karantinu, svi smo bili željni vedrih boja i topline, tako da sada uživamo u njima u svakoj prilici.

Takav razigrani uzorak originalna je alternativa uobičajenom cvetnom printu, koji je i ovog leta na vrhuncu popularnosti. Postoje mnoge varijacije štampe voća: zrele kruške poput onih koje nudi Marc Jacobs, sunčani limun koje vidimo kod H&M, pa čak i banane koje predstavlja Jil Sander. Takav šaljiv uzorak definitivno će vas razveseliti, a čak i po oblačnom vremenu stvoriće atmosferu topline i mirisne letnje bašte.

Za svakodnevni look birajte jednostavne stilove bez nepotrebnih detalja: na primer laganu minimalističku haljinu sa jagodama.

Za večernji sastanak, romantična i elegantna opcija dostupna je u vidu haljine sa golim ramenima i fenjer rukavima koju nudi Borgo de Nor. Za vrele letnje dane, kao savršen izbor se nameće ležerna košulja haljina, a predlažemo vam da potražite model sa potpisom brenda Valentino, koji je dekorisan listovima i bobicama. 

Kako ne biste preopteretili svoj look, savetujemo vam da ovakve haljine kombinujete sa minimalističkim sandalama sa tankim kaišima i jednobojnom jaknom ili blejzerom. 

U galeriji otkrijte naše sezonske favorite:

foto:Bazaar.ru

Najnovije