17 neodoljivih komada u boji citrusa za letnji start

Kako nositi sve nijanse svetložute boje - od nijanse sunca do prefinjenih tonova limunade? 

Verovatno se sećate da je prošlog leta glavni hit bila jarka kanarinac žuta nijansa - nosile su je sve trendseterke, od Rihanne, preko Gigi Hadid, do Chiare Ferragni. Ipak, ove vrele sezone, jarko žutu nijansu zameniće prefinjeni tonovi sicilijanskog limuna. Samo jedan pogled na ovu boju praktično nas primorava da maštamo o letu, moru i godišnjem odmoru.

Ove sezone, komadi u nijansi limuna mogu biti ne samo spektakularni akcenat, već i osnova za total look. Nosićemo predimenzionirane jakne sa pantalonama i bermudama, rolke bez rukava sa višeslojnim suknjama i korsete sa kilotama, satenske haljine, majice, bluze od organze i kupaće kostime u ovoj boji.

Boja limuna je pogodna i za uzdržane i za smele fashioniste spremne za eksperimentisanje. Najlepše će izgledati ne samo sa belim, sivim i crnim tonovima već i sa zelenom, fuksijom i ljubičastom. Za savršeni look, samo joj morate dodati masivni nakit.

Psiholozi kažu da boja limuna može privući dodatnu energiju i dobro raspoloženje. S tim na umu, izabrali smo neke savršene komade u glavnoj nijansi sezone koji će vam pomoći da budete u centru pažnje i podsetiće sve oko nas da je leto već ovde.

foto:sheerluxe/promo

Pročitajte još

Pročitaj još