Maslinasto zeleni tonovi imaju svojih 5 minuta ovog proleća

Iako se maslinasta povezuje sa jesenjom sezonom, ovog proleća se našla na listi najmodernijih nijansi - zajedno sa ružičastom i žutom.

Maslinasta svoju popularnost duguje vojnim uniformama, koje su iznedrile danas popularni vojni stil. Ukoliko ste već umorni od „sivih“ zimskih izgleda, a šokantne neonske nijanse vam nisu po volji, vreme je da malo bolje pogledate luksuznu maslinastu - kao što to čine heroine uličnog stila.

Maslinasta boja je često uključena na listu plemenitih - i to sa dobrim razlogom. Prvo, ovu zemljanu nijansu je izuzetno jednostavno kombinovati (da, lako može zameniti crnu). To se može zaključiti na osnovu stajlinga zvezda uličnog stila - trendi kaputi u nijansama maslinaste u trenu su zamenili klasične crne. Prigušene zelene torbe ni na koji način nisu inferiorne u svojoj praktičnosti od uobičajene bež i sive boje. Drugo, maslinasta, kao nijedna druga nijansa, može da začini stajling notama luksuza - čak ni tamno smeđa ne može se uporediti sa njom.

Fashioniste radije naglašavaju dubinu nijanse lakonskim crnim stvarima. Predlažu nošenje maslinaste košulje sa crnom suknjom od eko kože i dodacima iste boje. Savršen primer za to je izgled Leonie Hanne sa maslinastim vojnim kaputom.

Kao što verovatno znate, zemljani tonovi su relevantniji nego ikad ove sezone - jednostavno je nedopustivo propustiti ovu trendi boju. Možda najupečatljivija kombinacija je maslinasta u duetu sa svim bobičastim tonovima. Slobodno kombinujte svetlozelene pantalone sa šokantnom ružičastom najlonskom torbom ili svilenom bluzom u nijansi žvakaće gume - ova kombinacija će vas ovog proleća sigurno učiniti pravom zvezdom.

U galeriji potražite više inspiracije.

 harpersbazaar.ru

Pročitajte još