Ova međusezonska haljina osvojila je Njujorčanke!

Kada klasika prigrli trendove i inspiriše se popularnom modnom dekadom dobijete haljinu koju nećete poželiti da skinete čitave godine.

Ljubav na prvi pogled svim modnim zaljubljenicima i te kako je poznat osećaj. Odevni komad zbog koga vam srce brže zakuca možete videti u izlogu ili izložbenom prostoru radnje ili na Instagramu u ovom specifičnom slučaju.

Možda ste je već zapazili, možda i niste, mi svakako jesmo, kao i brojne trendsterke, a pogotovo one koje svoje odevne kombinacije šetaju na ulicama Njujorka, u pitanju je model koji potpisuje Mara Hoffman.

Američka dizajnerka inspirisala se stilom 90-ih i formom sitno nabranog šifona koji je proizveo efektan izgled teksture koja podseća na kokice, te je haljina originalnog naziva “Amy dress” ubrzo prozvana “Popcorn” ili kokica haljinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hema Persad (@hemaapersad)

Zahvaljujući grafičkom dvobojnom dizajnu i formi koja prati liniju tela, te midi dužini, ovaj efektan model koji instant poželite da dodirnete, postao je već sada jedan je od omiljenih trendova nadolazeće međusezone.

Zbog mogućnosti da podigne izgled u jednom potezu predviđa mu se popularnost i u prolećnoj sezoni, ali I tokom čitave godine, uzevši u obzir činjenicu da se midi haljine dugih rukava uspešno kombinuje sa čizmama, koliko i sa potepicama ili sandalama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ingrid (@1nthegrid)

Važna stavka vezana za popularnu “kokica” haljinu jeste i da je skoro u potpunosti izrađena od recikliranih i eko materijala.

Kada uzmete sve gore navedeno u obzir ne čudi što je cena ovog modela trenutno visokih 520 evra.

Tekst: M.B.

Foto: Instagram

Najnovije