Moda sa ciljem: Kako da nosite haljine iz nove HM jesenje kolekcije?

Ena: Haljina 2.199 dinara; Bodi 1.499 dinara; Torba oko struka 2.199 dinara; Minđuše 799 dinara; Čarape 1.499 dinara; Čizme 3.199 dinara

Teodora: Haljina 2.199 dinara; Torba 2.199 dinara; Narukvica 599 dinara; Prstenje 1.499 dinara

H&M nastavlja svoj put ka održivoj modnoj budućnosti kolekcijom napravljenom od recikliranih i održivih materijala koja će se naći u prodaji od 10. septembra u H&M prodavnicama u Srbiji. To je još jedan korak ka ciljevima da se do 2030. godine koriste samo reciklirani i materijali nastali iz održivih izvora kao i da održiva odeća bude dostupna svima.

Danas je 57 % H&M grupe za izradu odeće organsko i reciklirano. Samo tokom 2019. godine, H&M je za proizvodnju odeće iskoristio količinu recikliranog poliestera koja je dobijena iz  gotovo 537 miliona PET boca.

Nova kolekcija uključuje haljine, inspirisane tridesetim godinama prošlog veka. Od mini do maxi dužine, u kontrastnim crnim i prljavo belim nijansama, sa voluminoznim rukavima i detaljima od čipke.

Slede naši predlozi kako da haljine iz nove kolekcije kombinujete sa modnim detaljima iz aktuelne ponude brenda H&M. Dostupno od četvrtka, 10. septembra, u svim H&M prodavnicama. 

Fotografije: Dušan Petrović @dusanpetrovic

Stil: Mila Đenić @miladuffy

Modeli: Ena Jović @enajovic i Teodora Vujanić @teodoriske

Frizura: Maja Stanišić @loftparrucchieribymajastanisic

Šminka: Milica Đorđević @comilica za #teamenajovic

Najnovije