"Muška" košulja sa kratkim rukavima: stvar koja će spasiti vašu letnju garderobu

I dobro će doći ne samo leti.

Ove sezone košulje muškog kroja neočekivano su postale glavni must-have ženskog ormara. Govorimo o osnovnim kancelarijskim modelima, i o laganom platnu i, naravno, o poznatim havajskim košuljama. Sve te stvari su devojke odmah usvojile.

Košulja muškog kroja izgleda neverovatno elegantno i neobično na devojkama. Ona lako može biti savršeni preveliki dodatak biciklističkim šortsevima ili bermudama, a da ne pominjemo klasične opcije u obliku ravnih farmerki ili zvoncara od teksasa.

Ove sezone podjednako su popularne i obične košulje i modeli sa printom, od klasičnih do najneočekivanijih. Relevantni su i cvetni motivi koji muškom kroju daju lakoću i modnu ironiju. Po istom principu možete odabrati nijansu košulje: ružičastu, ljubičastu ili bledoplavu. Pastelne boje savršenom su u kontrastu sa muškim krojem.

Uprkos činjenici da vas takve košulje savršeno spašavaju od vrućine, možete ih nositi u hladnim danima. Kad vreme prestane da nam ugađa toplim temperaturama, ponovite nedavno pojavljivanje Irine Shayk. Supermodel se odlučila za košulju svetle boje i nosila je preko obične bele majice. Igrajući se kontrastima, upotpunila je lagani gornji deo kožnim pantalonama i grubim čizmama. Definitivno nije moguće ponoviti ovaj stajling u vrućim junskim danima, ali svakako je vredno pogledati i kopirati u avgustu ili kada dani postanu hladniji.

 

Pročitajte još

Pročitaj još