Na ovaj način ćete kombinovati pastelne boje poput modnih influensera

Boje su jedno od naših omiljenih poglavlja na polju mode. Snažno podržavamo činjenicu da one mogu da ulepšaju i najjednostavniji outfit, naš izgled učine dinamičnijim i istovremeno nas pretvore u modne stručnjake.

Međutim, potpuno razumemo da je većini vas teško da ih uključite u svoju kolekciju, jer njihova kombinacija zahteva malo više truda i vremena provedenog ispred ogledala.

Sve što treba da uradite je da započnete sa najsigurnijim opcijama. Pastelne nijanse pripadaju ovoj kategoriji i istovremeno su jedan od najvećih trendova u svetu uličnog stila ovog proleća.

Sve nijanse plave

Plava je možda bila glavna boja prošle godine, ali je njena popularnost i dalje veoma jaka. Njene svetle nijanse odlično se slažu sa sunčanim danima i idealan su način za prvi kontakt sa pastelnim nijansama. Ukoliko niste vešti sa eksperimentisanjem možete samo da kombinujete dva tona, koja će biti vrlo slični jedan drugom ili stvorite potpuno plavi izgled odabirom iste boje.

Žuta & Lila

Jedna od kombinacija ove kategorije koju volimo i za koju verujemo da čini vaš izgled veoma lepim je kombinacija žute sa lila bojom. Prema mišljenju modnih stručnjaka nijedna od ove dve boje ove godine ne bi smela nedostajati ženskom ormaru ove sezone. Predimenzionirane jorgovan pantalone kombinujte sa žutom prevelikom košuljom.

Pink je uvek u modi

Ružičasta je jedna od najpopularnijih boja ove sezone. Videli smo je u svim nijansama, od najsvetlijih do najintenzivnijih. Predlažemo vam bez razmišljanja njihovu pastelnu verziju. Ženstvena i romantična, ona će vam na najbolji način pomoći da sledite street style pravila. Jednostavno možete da odaberete deo svog izgleda, poput gornjeg dela, ali u slučaju da pripadate smelijim damama, ne oklevajte da napravite total pink look, koji će se sastojati od ružičastih nijansi koje će imati malu razliku između njih. Ove naizgled identične nijanse će biti detalj koji će napraviti razliku.

Mixed it up

Život uopšte i moda posebno su na strani avanturista. Ne plašite se eksperimentisanja i neprestano isprobavajte različite stvari, koje će vaš stil odvesti korak dalje i pomoći vam da evoluirate. Izaberite svoje omiljene pastelne nijanse i nosite ih sve zajedno. Na primer, plava, ljubičasta i ružičasta dobro se slažu. Ako tražite neutralni komad koji će sve to „objediniti“, onda je bela majica ono što tražite!

Osetite zalazak sunca

Već prošlog leta primetili smo posebnu sklonost fashionista prema nijansama zalaska sunca. Ovaj trend se nastavlja i ove godine, a narandžasta je „kralj“ ove kategorije. Ako vam se čini da je ovaj dodatak veoma smeo, možete da napravite diskretniju i „mirniju“ odevnu kombinaciju, dovoljno je da je kombinujete sa pastelnim tonovima koji spadaju u kategoriju zalaska sunca, poput ružičaste. 

Pročitaj još