Najmodernije torbe sa revija za sezonu proleće/leto 2021

Osam najboljih stilova koji su prikazani na revijama nove sezone.

Trendovi dolaze i odlaze, ali lepa i visokokvalitetna torba ostaje zauvek. Kako je proleće ovde, vreme je da našu garderobu ažuriramo jednim od novih modela.

Bez obzira da li planirate da investirate u nove dizajne ili samo sledite najnovije trendove, evo 8 najboljih pronađenih u kolekcijama proleće/leto 2021.

Lančani kaiš

Lanci su najpoznatiji trend poslednjih sezona. Za leto su torbe sa šarenim lancima odličan izbor za kombinovanje sa jednostavnim outfitom, kao što je pokazala Versace revija.

Ružičasta  

Ove sezone torbe u svim nijansama ružičaste vraćaju nas u živahnu modu ere ’00 -ih. Na nekoliko modnih pista torbe različitih oblika, sa monogramima i različitih veličina, imale su jedno zajedničko: eksplozivnu nijansu ružičaste boje.

Minijature

Nakon što su prošle godine dominirale, male torbe nisu nestale sa modne scene. Iako je sve počelo sa simpatičnom majušnom torbicom Jacquemusa, trend je sada stigao do kuća poput Chanela i Louis Vuittona.

XXL

Ove sezone kuće su predstavile torbe toliko velike da u njima neće stati samo vaš omiljeni ruž i bočica vode, već i polovina vašeg ormara. Valentino je predstavio ogroman narandžasti model, dok je Salvatore Ferragamo izabrao vrlo veliki dizajn bucket torbe.

Geometrijski oblici

Dizajneri su počeli sve više da eksperimentišu sa nestandardnim oblicima. Ove sezone moramo zaboraviti na kvadratne ili kružne torbe i zameniti ih modelima sa oštrim uglovima i pravim linijama.

Pletene torbe

Pletene torbe dominiraju već nekoliko letnjih sezona i ova godina nije izuzetak. Bottega Veneta je odlučila da ne odstupa od tradicije i da nastavi da prati trend pletene kože. Ovog puta kuća je odlučila da radi sa teksturom i crna torba prikazana u novoj kolekciji je vrlo slična tradicionalnoj pletenoj torbi.

Dva u jedan

Ovoga puta dizajneri su odlučili da pokažu sklonost ne samo torbama oko struka, već i da se usredsrede na podjednako važan dodatak, kao što su torbe obešene oko vrata modela, koje smo videli na revijama Max Mara i Louis Vuitton.

Više torbica

Ove sezone moda diktira svoja pravila. Ako se razmišljate između velike ili male torbe, nosite ih zajedno. Modne kuće nam ne samo savetuju da kombinujemo različite stilove, modele i veličine, već insistiraju na tome. 

Najnovije