Najmodernije torbe za jesen 2020. godine

Nova sezona nas oduševljava raznovrsnim torbama – od velikih modela napravljenih od vune do mikroskopskih veličina – tako da svakako možete odabrati nešto za sebe. 

Jedan od glavnih trendova jeseni biće rese koje se ponovo vraćaju u modu – a ovaj trend predviđa Bottega Veneta. Torbe Daniel Lee-ja već se nekoliko sezona pojavljuju u ormaru svake moderne devojke – a model Fringe Pouch, koji se već pojavio kod nekoliko fashionista, neće biti izuzetak. Ali i drugi brendovi imaju alternative: elegantni Saint Laurent i glamurozni Gucci sa blistavim kamenčićima, podsećajući na eru 2000-ih.

Drugi veliki trend su lanci. Ako smo ih ranije nosili samo na vratu, sad će ih biti svuda: na haljinama, cipelama, košuljama i torbama – takvi modeli se mogu naći u ponudi brenda Jacquemus. Mikro torbe su i dalje u modi – Jacquemus je i dalje najpopularniji, ali By Far i Maison Margiela imaju podjednako atraktivne dizajne.

Ovčji i krzneni kaputi pojavili su se u jesenjim kolekcijama, a isti trend je bukvalno pokrio i torbe – potražite zimske opcije u kolekcijama Marni i Jil Sander.

U novoj sezoni, postoje i svestrane i praktične torbe – dizajneri predlažu da se oslanjate na zanimljiv oblik i birate modele različitih geometrijskih formi, na primer, kao što predlaže Balenciaga.

Aktuelne modele za jesenju sezonu pogledajte u galeriji fotografija.

foto:bazaar.ru

 

 

Najnovije