Boje koje će obeležiti letnju sezonu

Probudite letnje vibracije svojim modernim stajlinzima u najmodernijim bojama sezone.

Ako ste jedna od žena koja makar malo prati trendove, shvatićete da boje u tekućoj sezoni igraju vrlo važnu ulogu. Pored dizajna, linija ali i tkanina, nijanse odevnih predmeta su takođe veoma važne. Daju intenzitet, dodaju stil, a istovremeno imaju magičnu sposobnost da i najjednostavniji komad učine posebnim, ali i da „oslabe“ vrlo obećavajući predmet.

Smele boje su kategorija koja se smatra velikim trendom za letnje mesece, ali koje su one zbog kojih ćete se izdvojiti gde god da se pojavite?

Zelena

Da biste što lakše uvrstili smele boje u svoj ormar, bilo bi dobro započeti sa zelenom. To je boja sa kojom se često susrećemo i može se kombinovati sa drugim neutralnim, poput bele, ali i sa nekim tonovima bež ili khaki boje. Za letnje mesece nabavite komade u svetlijim nijansama zelene. Za one od vas koji već imaju zelene komade u svom ormaru, možete pronaći nove kombinacije kako biste ih predstavili na novi, spektakularni način.

Plava

Možda je plava bila najpopularnija boje prošle godine, ali nikada ne gubi popularnost. Plava asocira na more i vedro nebo, pa ne bi smela da nedostaje u bilo kojoj letnjoj kolekciji. Osim toga, čini predivan kontrast sa vašom osunčanom kožom. Naći ćete najrazličitiju odeću u predivnim plavim tonovima, ali predlažemo vam da pored odeće isprobate i plavi kupaći kostim.

Fuksija

Jedan od velikih uspeha Simone Porte Jacquemusa bio je taj što nas je naučio kako vratiti ružičastu boju u naš svakodnevni život, jer niko nije mogao da odoli fuksija odeći koju je predstavio u kolekciji S/S20, pod nazivom „Le Coup De Soleil“. Od tada je bivša boja Barbie postala vrhunski modni trend kojem nijedna žena ne može da odoli. Naći ćete je u svim dizajnima, od majica do haljina, pantalona i odela, u zavisnosti od vašeg ukusa. Ako želite da budete moderni ovog leta, pomoći će vam fuksija.

Narandžasta

Već prošlog leta videli smo kako boje zalaska sunca dominiraju. Najintenzivnija od njih je narandžasta. Dinamična, svetla i često vatrena, istaći će vašu letnju kožu dok vaše raspoloženje lansira u visine. Predlažemo da je nosite u total look-u, a ako se ne osećate spremnim za veliki „korak“, možete je jednostavno odabrati u vidu akcenata. Kombinujte je sa belim komadima.

Žuta

Naravno, jedna od dve glavne boje godine, žuta, nije mogla nedostajati ovoj kategoriji. Mogli bismo je nazvati ekscentričnom i subverzivnom i nažalost ne bira je mnogo žena. Ovo leto je savršeno vreme da je uvrstite u svoj život i garderobu. Volimo da je gledamo u kombinaciji sa podjednako svetlim bojama, poput plave i zelene.

foto:Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još