Namerni luksuz: nova kolekcija nakita Tiffany T1

Od prve pojave kolekcije Tiffany T 2016.godine, svima nam je bilo jasno da će postati novi klasik i ikona stila. Upravo to se i dogodilo.

Stoga je sasvim prirodno da je nakon nekoliko godina dobila svoj nastavak u obliku linije Tiffany T1. Autor dizajna bio je kreativni direktor brenda, Reed Krakoff, koji je iz novog ugla pokazao naizgled iscrpljenu temu sa slovom „T“, osmišljajući nakit za svaki dan i podsećajući da dragoceno kamenje nije samo za posebne prilike.

Svaki od devet komada nakita kreiran ručno je od žutog ili ružičastog zlata. Majstori brenda Tiffany & Co su marljivo ručno stavljali dijamante u njihove okvire, stvarajući pritom uzorak u formi pčelinjeg saća, dok je svaki komad okarakterisan neverovatnim sjajem, teksturom i volumenom. U ponudi su takođe i glatke verzije - od devet modela narukvica i prstenja, pet je ukrašeno blistavim kamenjem. 

Do sada su u prodaji samo noviteti u ružičastom i žutom zlatu, dok će od septembra u ponudi biti i varijante od belog zlata, kao i varijacije sa baguette dijamantima.

 

Pročitaj još iz kategorije Trendovi