Novi modni trend: kape-kačketi

Pored modnih revija koje nam predstavljaju nove trendove, tu su i zvezde koje nas svakodnevno inspirišu svojim stajlinzima.

Cool aksesoari su oduvek imali posebno mesto u modi, a naročito šeširi i kape. Do sada smo mogli da vidimo mnogobrojne poznate dame sa fedora, slamnatim i šeširima sa širokim obodom, a ove jeseni je došlo vreme za veliku promenu. Između retro trendova koji se uveliko vraćaju na velika vrata mode - ‘matrix’ naočara, pečvork denima i kariranih odela – stiže nam još jedan u duhu devedesetih: kape-kačketi.

Prva koja je ovaj trend ponovo vratila u “život” je Bella Hadid koja je i sama dizajnirala upravo ovaj model kape za svoju modnu kolekciju sa brendom Chrome Hearts. Nakon vrlo kratkog perioda su počeli da ih nose i mnogi trendseteri, ali i poznate dame koje su odmah uvidele njegovu moć da transformiše svaki stajling i dopuni ga na neverovatno unikatan način. Zbog svoje svestranosti i siluete koja je inspirisana muškom modom, slaže se uz svaki stil i odevnu kombinaciju.

Ove jeseni obavezno investirajte u ovaj aksesoar i nećete biti razočarani jer ćete izgledati moderno i istovremeno ležerno uz notu retro glamura.

Foto: Instagram, pinterest

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još