Novi život pletenog prsluka: nosite ga sa pamučnom majicom

Pleteni prsluci su stekli novu popularnost prošle godine i ovog proleća neće odustati od svojih pozicija. Videli smo ih u kolelcijama Lacoste i Balmain za proleće/leto 2021.

Za sve ljubitelje preppy stila – ovo je sjajna vest, jer će ovog proleća uz mokasine, košulje i plisirane suknje moći da nose i omiljene pletene prsluke.

U trendu su prsluci u svetlim i neutralnim bojama, sa otiscima i zanimljive teksture, dugi i kraći – prema vašem raspoloženju.

Postavlja se pitanje sa čime ih nositi. Naravno, možete to učiniti po klasičnoj šemi – sa košuljama, ali ovog proleća trendseterke predlažu da se ne brinete oko izbora odgovarajuće bluze, već samo kombinujte prsluk sa svojom omiljenom belom majicom.

Ovu tehniku posebno vole Francuskinje. Samo imajte na umu da majica ne bi trebalo da bude preuska, već je poželjno da odaberete ležerne modele sa širokim rukavima. Još jedna prednost bele klasične majice je ta što joj odgovara prsluk u apsolutno bilo kojoj boji – od klasične crne do jarko ružičaste sa sjajnim kamenčićima ili vezom.

Kombinacija majica + prsluk je veoma svestrana, tako da je možete upotpuniti pantalonama, farmerkama, trenerkama ili plisiranim midi suknjama kao što je predstavljeno na reviji Lacoste proleće/leto.

Tandem pletenog prsluka sa majicom definitivno će se svideti i pristalicama preppy stila i onima koji su upravo odlučili da se sete svojih školskih godina.

Inspirativne predloge pogledajte u našoj galeriji fotografija.

foto:instagram/pinterest

Najnovije