Od XS do XXL – bela vezena maksi haljina brenda H&M je neopisiva

Bez sumnje, ovo je jedna od najlepših haljina ovog leta koja i dalje može biti vaša ako otrčite u prodavnicu H&M. 

Imamo mnogo neizvesnosti kako će ovo leto proći, ali znamo da ćemo šta god da nas čeka, pokušati da se u potpunosti prilagodimo tim okolnostima i da ćemo tokom ovih nedelja biti okruženi ljudima koje volimo i kojima najviše nedostajemo.

A to takođe znači, da za one sunčane dane koji su iza ugla želimo da se naoružamo prelepim ‘izgledima’ koje smo otkrili tokom čitavog ovog karantina i koje smo rezervisali za ove dane kada konačno možemo prošetati.

Za sve one srećnike koji žive blizu mora, tako i za one koji maštaju o svom letovanju na morskim obalama, upravo smo pronašli novu belu haljinu koja ispunjava sve uslove i trendove koje možemo da zamislimo.

Boja za koju znamo da ne može biti idealnija za mesece odmora, bela; dugačak dizajn koji ćete želeti da kombinujete što je pre moguće sa sandalama ili espadrilima kako biste kombinovali stil i udobnost; vezeni print u koji ćete se zaljubiti i koji će vam pomoći da odlučite da ova haljina mora biti deo vaše garderobe.

Haljina je maksi, od bele pamučne tkanine, sa neverovatnim engleskim vezom koji nas je očarao. Široki model sa v-izrezom i vezicama, dugim balon rukavima i elastinom na manžetnama je idealan za letnje dane.

Haljina brenda H&M može biti vaša po ceni od 2.999 dinara.

 foto:H&M

Najnovije