Harper's Bazaar Srbija

Omiljene torbe: 5 glavnih trendova za sezonu proleće/leto 2020

Modeli o kojima trenutno razmišljamo.

Treba krenuti u kupovinu torbe za proleće bez odlaganja: prvo, sada postoji veći izbor novih kolekcija, drugo, još uvek možete pronaći pravi model i treće, nova stvar će vas nadahnuti da kreirate garderobu za novu sezonu.

Sledećeg proleća i leta, ručno rađene torbe od slame, rafije i drugih prirodnih materijala i dalje će biti na vrhuncu popularnosti. Bile su na modnim pistama bukvalno svih ključnih brendova – od Celine do Fendi.

Drugi vodeći trend je takođe priča o postepenom odbacivanju kože kao dominantnog materijala – platnene torbe u stilu 70-ih će izgledati sjajno u toploj sezoni. Međutim, dizajneri preporučuju da i ove modele hrabro nosimo čak i uz kaput. Jarke boje konačno su osvojile srca: torbe svih nijansi duge biće u modi – od nijanse mente brenda Chanel do Valentino narandžaste.

Torbe mikro veličine neće umanjiti stepen popularnosti, poput modela brendova Burberry i Jil Sander. Prvih pet trendova upotpunjuju torbe u vintage stilu iz 80-ih i 90-ih, koje su izrađene od mekane plisirane kože sa metalnim kopčama. Ne skidajte pogled sa modela Louis Vuittona i Marca Jacobsa.

U galeriji pogledajte najmodernije torbe za sezonu proleće/leto 2020.

harpersbazaar.com.ua/

Najnovije