Harper's Bazaar Srbija

Modni trik koji će učiniti da svaki vaš outfit izgleda skupoceno

Posmatrajući ovogodišnje trendove došli smo do još jednog ključnog detalja za postizanje skupocenog izgleda.

Kada je u pitanju stil, ljudi imaju pravo da imaju različita mišljenja i ukus, ali jedna od verovatno univerzalnih istina jeste ta da svi žele da njihova odeća izgleda skupo.

Kupovina povoljnih stvari je legitimna, ali izgledati kao da nosite nešto jeftino je sasvim drugo.

Utvrdili smo da je minimalizam dobar put za postizanje otmenog i skupog stila, međutim, posmatrajući ovogodišnje trendove došli smo do još jednog ključnog detalja za postizanje skupocenog izgleda.

Reč je o koži koju možete inkorporirati u vaš garderober, a zatim i u vaše svakodnevne kombinacije te osigurati da ćete ostavljati utisak skupo odevene osobe gde god se pojavite.

Uz pregršt opcija odeće i aksesoara izrađenih od visokokvalitetne veštačke kože, više nije potrebno insistirati na komadima od prave kože, barem kada je u pitanju odeća za dnevne outfite.

Alternativni materijali od kože stoga su postali moderna prečica za postizanje luksuza, čak i za ljude sa ograničenim budžetom.

Od kožnih pantalona širokih nogavica, mini i midi suknji u jesenjim bojama, motorističkih kožnih jakni, ali i mantila – mogućnosti je zaista mnogo.

Naravno, uvek se možete osloniti na klasiku te odabrati crnu kožu, ali braon, bordo i maslinasta takođe su vrlo dobra opcija koja će modernizovati bilo koji jesenji stajling.

U galeriji pogledajte osam trendi kožnih outfita sa Instagrama koji će vam poslužiti kao inspiracija.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije