Izdvajamo: 5 neobičnih trendova za prolećnu sezonu 2022!

Da li smo spremni da se pozdravimo sa kaputima i priglimo naše omiljene prolećne modne komade?

Januar je bio dug, ali kako smo zakoračili u februar imamo osećaj da nam je proleće ispred vrata. Uzbuđenje se oseća u vazduhu, raspoloženja i istinskog optimizma nam ne manjka.

I ako nam nova letnja modna sezona daje prostora da budemo fantastični i da eskperimentišemo, i dalje imamo potrebu za komadima koji nam daju mogućnost da budemo ležerni. Jednog dana bismo birali bež tonove od glave do pete, dok bi nas drugog dana inspirisalo nešto sasvim drugo poput kratke mini suknje uz visoke platforme.

Došao je trenutak da je sasvim dopušteno da naše modne odluke zavise od našeg raspoloženja. Ne postavljajmo pitanje šta je in ili out, dozvoljeno je da budemo avanturištički nastrojeni koliko god želimo. Prolećna sezona nam dopušta da budemo ono što jesmo uz inerpretaciju raspoloženja kroz lični stil.

I ako  visok struk dominira na modnoj sceni već više od jedne decenije, proleće nam donosi retro zvuk uz spušten struk. Plisirana suknja midi dužine, jednobojna ili šarena, uparena uz pletivo ili kratak top kotira se kao must have komad letnje sezone. Komadi od upečatljivih metalik materijala, total look u beloj boji ili seksi kropovane siluete, takođe, su “na meti” u sezoni pred nama.

Ukoliko vam manjka inspiracije, potražite je u galeriji koju smo vam pripremili.

Piše: M. Kitić

Photo: Profimedia

Najnovije