Scandi Girl Style vodič za jesenju modu

Skandinavski stil postao je mnogo više od trenda.

Zbog Skandi devojaka celog leta nosile smo pantalone širokih nogavica, zabavne printove i haljine sa puf rukavima. Kako se godišnja doba menjaju, menjaju se i naše osnovne stvari u garderobi, a u svetu skandi stila to podrazumeva kapute, kožne jakne, pantalone ravnih nogavica, kombinovane materijale i elegantne torbe.

Stil Skandinavki nije samo u tome da izgledate kul i bez napora, već i u tome da budete bez napora kul u svojoj srži. Kroz svoje korene u minimalističkoj modi, zajedno sa svojim modernijim, eksperimentalnim tendencijama, stilski pokret je evoluirao u nešto potpuno jedinstveno i vizuelno upečatljivo. Etikete kao što su Ganni, Cecilie Bahnsen i Stand Studio su na čelu renesanse Scandi girl estetike, i poznate su po svojoj nosivosti, udobnosti i vanvremenskim šik stilovima.

Tipičan izgled Skandinavke savršeno balansira potrebu za uglađenom elegancijom, oslanjajući se na izgled sa zabavnim razigranim obrtom. To znači puno smelih printova, blještavilo neočekivanih boja, mešavinu tradicionalno muških i ženstvenih stilova i mnogo koordinacije. Ne zaboravimo I njihovu potrebu, sa promenom godišnjeg doba, za minimalističkim pristupom mode. Jednostavno, ove It devojke savladale su umetnost kombinovanja svih ovih pristupa, što je rezultiralo outfitima koje svi želimo da nosimo.

Bilo da se radi o paru jarko ružičastih patika uparenih sa potpuno sivom odećom, šarenoj torbici ili džemperu sa šarama, ovo je stil koji želimo da otelotvorimo ove jeseni.

Crno na crno

Dečački vajb

Dašak boje

Džemperi sa printom

Foto: profimedia, instagram

Tekst: T.M.

Najnovije