Sophie Turner zamenila je svoju Adidas Sambu za nove eko patike

Nove It patike na pomolu?

Nema sumnje da Sophie Turner izvlači keca iz rukava kada su večernji outfiti u pitanju, demonstrirajući savršen stil (pogledajte samo kožnu mini suknju i bajkersku jaknu koju je uparila sa čizmama do kolena u poslednjem izlasku sa Taylor Swift). Ali kada je njena dnevna garderoba u pitanju, glumica ima tendenciju da se okreće apsolutnom minimalizmu sa framerkama, majicama i duksevima.

Što se tiče obuće, Sophie se redovno viđa u njenim omiljenim Nike Air Jordansicama, zajedno sa najpopularnijim patikama sezone koje biraju It-devojke: Adidas Sambama. Međutim, ove nedelje, zvezda Igre prestola, svojoj kolekciji dodala je novi par cipela: patike od bio kože, brenda Løci.

Napravljene od 50 odsto kukuruznog otpada, reciklirane pene i prirodne plute, patike londonskog brenda su dizajnirane da imaju manji uticaj na sredinu od konvencionalnih patika, kao i da se proizvode po etičkim principima, u Portugalu. Ostali poznati obožavaoci ovih patika su i Olivia Wilde, Ana de Armas, princeza Eugenie, kao I Leonardo Di Caprio, koji je prošle godine I investirao u kompaniju.

Glumica je već par puta viđena u svojim Løci patikama u svega nekoliko dana, a s obzirom na to da je poznata po otkrivanju novih trendova, očekujte u narednim mesecima ove kul patike svuda!

Foto: Profimedia

Najnovije