Šta nositi ove zime sa shearling jaknama: 20 elegantnih primera

Kako nositi must-have zimske sezone?

Kaputi i jakne od ovčje kože su dobili status glavnih komada zimske sezone. Slažete se, klasična zimska jakna može postati dosadna, a onda kaput od kože i krzna dolazi u pomoć kao originalna i topla alternativa.

Najmodernije ove zime su kratke jakne od ovčje kože „aviator“, koje su svoje ime dobile zbog sličnosti sa jaknama vojnih pilota. A ako ste već izabrali opciju po svom ukusu, onda vas verovatno brine jedno pitanje: kako i sa čime pravilno nositi ovu stvar?

U stvari, nije sve tako teško. Počnimo sa najjednostavnijim. Odličan par za kaput i jaknu od krzna su vaše omiljene farmerke. Široke, ravne ili blago sužene - po vašem nahođenju. Svi modeli će u takvoj kombinaciji izgledati skladno i opušteno, naročito ako odaberete kaput od ovčje kože u klasičnoj šemi boja - crvenoj, sivoj ili krem. Stajling možete dopuniti patikama, grubim čizmama ili čak ugurati farmerke u čizme.

Svi smo već naučili da kontrast boja i tekstura uvek daje najzanimljiviji rezultat. Stoga, za maksimalan efekat, preporučujemo kombinovanje debelog, teškog ovčijeg kaputa sa tankom svilenom suknjom ili boemskom haljinom u duhu 70-ih. Dakle, ne samo da dodajete romantiku svom svakodnevnom izgledu, već i zimi možete nositi lagane i suptilne stvari. Međutim, niko nije otkazao ni gušće teksture - sve opcije napravljene od vune ili trikotaže neće izgledati ništa lošije. Pa, da ne biste sumnjali u sastavljanje sopstvenog looka, prilažemo opsežni „vodič“ glavnih junakinja uličnog stila - uz njega definitivno nećete praviti greške.

foto:pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još