Harper's Bazaar Srbija

Inspo za hladne dane: 6 fantastičnih kombinacija sa suknjom

Ovaj simbol ženstvenosti pomoći će vam da poboljšate vašu stilsku igru u sezoni koja je pred nama.

Kako nositi suknju zimi? Ukoliko vam je potrebna mala pomoć u desifrovanju ovog odgovora, nudimo je u nastavku ovog teksta.

Svakako da ovaj komad nije tako jednostavan za uklapanje, kao što je slučaj sa farmericama i pantalonama, ali uz malo stilskih trikova, suknje će postati vaš omiljeni odevni predmet ove jeseni i zime.

Lepota nošenja suknji u hladnim danima jeste u tome što postoji nebrojeno modela suknji koje možete izabrati – i isto toliko načina da ih stilizujete.

Ovaj simbol ženstvenosti pomoći će vam da poboljšate vašu stilsku igru u sezoni koja je pred nama i sprečiće vas da se umorite od svakodnevnih stajlinga sa omiljenim pantalonama ili trendi džinsom.

Ukoliko vas određeni lični stavovi sprečavaju u nošenju mini suknji tokom letnjih meseci, zima je idealna prilika da to ispravite: jednostavno odaberite simpatičan plisirani mini ili varijantu sa škotskim karom printom i ponesite je sa parom tamnih čarapa.

Ne zaboravite i na slip suknje, koje nakon monumentalnog povratka pre četiri godine izgledaju luksuznije nego ikada, a najbolje u spoju sa jednobojnim džemperom i visokim parom čizama.

Mogli bismo ovako da nastavimo još dugo, ali predlažemo da fotografije najlepših stajlinga sa suknjama koje smo pronašli na Instagramu govore za sebe.

U galeriji pogledajte 6 svežih outfita sa suknjama za jesen i zimu.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije