Harper's Bazaar Srbija

Suknje od eko kože za elegantan prolećni izgled

Pencil suknja se smatra besmrtnim klasikom garderobe.

Suknje pencil kroja su odavno osvojile srca žena. Praktične su, lepo naglašavaju figuru, nose se u kombinaciji sa patikama, mokasinama ili visokim potpeticama, u zavisnosti od prilike.

Zapravo kada je reč o svestranosti, pencil suknje su bez premca. Međutim, ukoliko su vam klasične pencil suknje od toplih tkanina dosadile, predlažemo da ovog proleća odaberete suknje od eko-kože – najmodernijeg prolećnog materijala.

Birajte modele od sjajne i „skupe“ teksture, jer takva suknja je sposobna da i najobičniju kombinaciju sa košuljom učini spektakularnom. Možete odabrati univerzalne modele u crnoj boji koji se lako kombinuju sa svim vrstama košulja i bluza ili se kladiti na tople tonove čokolade za suptilniji izgled.

Ne zaboravite da animal print i dalje ne gubi na popularnosti, pa suknja sa “panterom” definitivno neće biti suvišna u vašoj garderobi. Pored toga, suknje od eko kože možete kombinovati na različite načine: sa bluzom koja ima obimne ženstvene rukave ili recimo, udobnom duksericom – izaberite prema svom raspoloženju.

foto:bazaar.ru/pinterest

Najnovije