Teniska suknja: 5 super stilskih načina nošenja najmodernijeg predmeta sezone

Sa turnirom Roland Garros koji nam je u poslednje vreme privukao pažnju, na kom je Novak Đoković još jednom pokazao da je najbolji teniser sveta i učinio nas ponosnim, nismo mogli, a da ovaj događaj ne posmatramo i sa modne strane.

Činjenica je da teniseri obraćaju pažnju na svoje odevne kombinacije na terenu koliko i mi u svom svakodnevnom životu. Zbog toga se često smatraju inspiracijom, kreiraju trendove i čine da svi želimo da ih imitiramo.

Ključni deo ovog izgleda nesumnjivo su suknje. Nabrani mini dizajn, uglavnom u beloj boji, često impresionira i kraljice uličnog stila ne propuštaju priliku da teniske suknje uključe u svoj svakodnevni izgled.  

Kako možete nositi tenisku suknju ovog leta?

Sa grudnjakom ili crop topom

Jednostavan način da nosite tenisku suknju bez posebnog napora i ne praveći bilo kakve stilske greške je održavanje njenog sportskog karaktera. Napokon, athleisure je veliki trend već duže vreme. Kombinujte suknju sa atletskim grudnjakom i patikama. Ako želite možete dodati kačket. Idealan izbor za jutarnje šetnje pod suncem. Bela boja će vam dati dodatne bodove.

Sa majicom

Majica je takođe siguran komad koji odgovara vašoj teniskoj suknji. Izaberite neutralnu nijansu  suknje poput bež ili bele i povećajte dinamiku svog stajlinga majicama u svetlim bojama. Ako želite da eksperimentišete, nemojte se ustručavati da suknju i majicu kombinujete sa parom sandala sa visokom potpeticom.

Sa košuljom

Ako svojoj teniskoj suknji želite da date formalniji i karakter, dovoljno je da je kombinujete sa košuljom. Kombinacija ova dva različita stila, na kraju će vam dati apsolutno harmoničan rezultat. U stvari, to je urbani izgled, koji možete odabrati za jutarnja pojavljivanja u kancelariji. Što se tiče cipela, možete nositi bele patike.

Sa mokasinama

Pridržavajući se iste filozofije i nastavljajući da tvrdimo da „spoj“ dva različita stila, na pravi način, ima magičnu sposobnost da vam pruži jedinstvene rezultate, predlažemo da posebnu pažnju obratite na cipele koje ste odlučili da nosite sa teniskom suknjom. Eksperimentišite sa svojim stajlingom i odaberite par mokasina. Osim toga, dok god vreme i temperatura dozvoljavaju, možete odabrati i veliki blejzer.

Sa smelim bojama

Ako želite da pratite trendove, onda u izgledu ne smeju nedostajati svetle boje. Bela teniska suknja savršen je komad za usvajanje i predstavljanje ovog velikog trenda. Sve što treba da uradite je da odaberete boju koja vam se sviđa i koja odgovara vašoj koži.

 foto:Pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još