Harper's Bazaar Srbija

The Style Edit: obuća koja će nas pratiti celog leta

Idemo punom brzinom ka letu i neophodna je organizacija letnje kolekcije obuće.

Naš celodnevni izgled treba da prate elegantne sandale, papuče sa otvorenim prstima, patike i još mnogo opcija koje se lako uklapaju uz našu letnju odeću i pružaju nam udobnost. Ali osim gore navedenog, ključna karakteristika koja se smatra kompletnim i uspešnim dizajnom je kvalitet koji mora da odlikuje svaki dizajn cipela. Temeljnim istraživanjem otkrili smo najmodernije dizajne letnje sezone.

Sandale

Leto bez sandala definitivno nije moguće. One su najčešći izbor svih žena, jer nude fleksibilnost, praktičnost i puno stila. Predlažemo da investirate u neutralnije i klasičnije dizajne kako biste ih mogli kombinovati sa svim delovima letnje garderobe. Crna verzija je idealna, dok istovremeno imate priliku da se usredsredite na detalje koji će doneti razliku, poput nežnih kaiševa. Kombinovaćete ih sa farmerkama i večernjom haljinom, sa istim uspehom.  

Platforme

U slučaju da želite da dodate nekoliko centimetara visine, ali ne želite da izgubite bilo kakav komfor, platforme su odličan izbor. Šik i elegantne, vašem stajlingu će dati glam estetiku koja nam je potrebna od jutra do mraka. Naravno, one će vam pomoći da istaknete svoju siluetu. Da biste naglasili svoje vitke noge nosite platforme sa mini suknjama i haljinama, ali i bermudama koje se smatraju velikim trendom. Koristite sigurne kombinacije boja, poput crno-bele.

Patike

Pre nekoliko sezona niko ne bi pomislio da će se patike smatrati neophodnim u bilo kojoj ženskoj kolekciji. Pa ipak, moda postoji da nas iznenadi i drži u neizvesnosti. Patike se sada kombinuju bukvalno sa svime. Ako želite verno da sledite ulični stil, trebalo bi da ih nosite sa haljinama ili dvodelnim odelima.

Otvorene papuče

Bez obzira da li ste ljubitelj ili ne, ne možete poreći da papuče svakom stajlingu dodaju poseban stil. Naći ćete ih i sa visokim potpeticama, u zavisnosti od karaktera koji želite da dodate svojom outfitu. Ako prvi put dolazite u kontakt s njima, onda je bolje ulagati u klasične boje, poput crne ili bele. Ali ako volite eksperimentiranje i ekscentrični dizajn, onda su živahne nijanse ono što tražite. Šta god više volite da nosite, jedino što je sigurno je da ćete impresionirati.

Sandale sa visokim potpeticama

Možda nismo navikli da nosimo sandale sa visokim potpeticama tokom cele godine, ali leto je definitivno njihova sezona. Debele četvrtaste potpetice, izrađene od drveta ili presvučene raznim materijalima su u trendu ovog leta. Možete ih nositi od jutra za odlazak na posao do večeri za osvežavajući koktel sa prijateljima ili večeru.

Flatforms

Ovaj model dominira od prošlog leta. Od tada postaje sve popularniji među modnim influenserkama širom sveta. Njegov uspeh zasnovan je na udobnosti i fleksibilnosti koju nudi, jer daje nekoliko centimetara našoj visini, ali takođe nam daje mogućnost da ih nosimo od jutra do mraka. Kombinujte svoju midi prozračnu haljinu ili lepršave pantalone sa sandalama koje imaju ravnu platformu.

foto:Pinterest

Najnovije