Torbe koje će biti hit naredne jeseni

Top 10 modela koje već sada možete nositi!

Svi smo ludi za mikro – torbama koje nas nisu napustile već nekoliko sezona i izgledaju elegantno sa bilo kojom odećom. Ipak, često je odlučujući kriterijum pri odabiru torbe kapacitet, a to je upravo ono čime se moderni mini formati ne mogu pohvaliti (Simon Port Jacquemus je razmislio o tome i lansirao uvećani model kultne Le Chiquito torbe).

Novi, sve popularniji model, za koji se predviđa da će biti hit naredne jeseni, izgleda kao poštarska torba i zbog impresivne veličine sadrži sve što vam je potrebno. Najtraženija opcija koja se pojavila nedavno i već je osvojila srca mnogih fashionista je Bobby model iz Dior-a, koji je zamenio legendarno „sedlo“ francuske kuće.

Međutim, i drugi dizajneri su predstavili funkcionalne torbe za jesenju sezonu: Tod’s, Loewe i Stella McCartney imaju slične modele u osnovnim jesenjim bojama. Modni influenseri kombinuju velike torbe s ležernim izgledom: široke farmerke, majice, masivne sandale i patike. Na jesen ih možete zameniti glomaznim čizmama i predimenzioniranim kaputom – i savršen svakodnevni look je spreman.

Najtraženije modele torbi za jesenju sezonu otkrivamo u galeriji fotografija.

 foto:bazaar.ru

Najnovije