Moda / Trendovi

Tufnice: Kate Middleton ima mnogo razloga da voli ovaj dezen

Iako smo je često videli kako koketira sa cvetnim uzorcima, Kate Middleton nam je mnogo puta do sada pokazala njenu sklonost ka vrlo klasičnom printu – tufnicama.

Razlog, naravno, za podsećanje na ovu stilsku slabost vojvotkinje od Cambridgea je njeno nedavno pojavljivanje tokom posete sa suprugom princom Williamom lokalnim organizacijama u Wolverhamptonu.

Kate je stoga odlučila da nosi Tory Bruch košulju u tamnoplavoj boji sa belom kragnom, koju je kombinovala sa crnim lepršavim pantalonama i teget kaputom. Klasična, ali uvek elegantna, vojvotkinja često veruje upravo ovom štampanom uzorku koji ima moć da postigne upravo to: ravnotežu između „strogog“ stila nametnutog pravilima Palate i vanvremenskih trendova.

Polka dot, ili tufnasti obrazac postao je omiljen Kate Middleton od njenih prvih pojavljivanja kao zvaničnog člana britanske kraljevske porodice i pored njenih ličnih preferencija. Naravno, vojvotkinja ima još mnogo razloga da nosi odeću sa tufnicama: to je uzorak koji odgovara kraljevskoj estetici i savršeno izražava kraljevski izgled, a može osigurati predivan vintage izgled (koji je takođe idealan za kraljevske nastupe), i često ga je birala i princeza Diana.

Middleton u svom ormaru ima puno odeće sa tufnastim uzorkom, posebno haljina, košulja i ne stidi se da iste odevne komade nosi nekoliko puta na različitim javnim događajima.

Odlučili smo da se prisetimo svih omiljenih tufnastih komada vojvotkinje Kate. Pogledajte galeriju fotografija i inspirišite se ukoliko volite tufnice i planirate da ih uvrstite u ormar ovog leta.

foto:harpersbazaar.gr

Pročitajte još