U okrilju mode

Najnovija kolekcija H&M STUDIO AW23 šalje nas na putovanje u carstvo dobrog ukusa. Sa Unom Krlić u glavnoj ulozi - komadi plene pažnju i kreiraju nesvakidašnju lepotu.

Top, pantalone, kaput, minđuše i čizme, sve H&M STUDIO AW23. Brushalter (nošen ispod) H&M

Od svih projekata koje švedski brend H&M ima u toku godine (a brojni su) Studio kolekcija predstavlja možda i najznačajniji. Ovo je opus u kom dizajnerski tim švedskog modnog giganta može istinski da se razmaše i pokaže istinsku kreativnost.

Haljina H&M STUDIO AW23. Sandale, čarape i minđuše, sve H&M

Najnovija kolekcija za jesen-zimu dala nam je suptilan gest da je u pitanju kolekcija unutar kolekcije, tačnije da kroz Studio modni brend pokazuje svoje zavodljivo novo lice. Ovaj estetski poduhvat uvek je definisan smelim odevnim komadima i impozantnim komadima aksesoara, međutim, kolekcija za ovu sezonu odlikuje ne tolika pobuda za dopadanjem usled korišćenja smelih estetika, koliko potreba da se na vrlo jasan način iskaže kvalitetna moda.

Haljina i čizme H&M STUDIO AW23. Naočare za sunce H&M.

Imenovana Thrill Me, najnovija kolekcija upravo čini to – mami nas, uzbuđuje i čini punim entuzijazma pri samom pogledu na farmerke širokih nogavica posutih kristalima ili na malu crnu haljinu od pliša sa kontrastnom belom kragnom koja slobodno može da bude nazvana Sreda Addams.

Osnova kolekcije predstavlja sama srž odevanja, a to je crna boja koja je na intrigantne načine predstavljena u vidu oversized kaputa, kožne jakne i midi-suknje u istom materijalu ili pak senzualno drapirane haljine.

Jakna, suknja i tašna, sve H&M STUDIO AW23. Čizme, naočare za sunce i minđuše, sve H&M

Una Krlić je osoba koja je vrlo brzo pokazala na društvenim mrežama jasnoću svog stilskog izraza i vrlo jasan balans između svedenog i maksimalističkog, sportskog i elegantnog. Sa njom kao lokalnim ambasadorom ispred kolekcije Studio AW23 kreirali smo projekat kojim interpretiramo studijske odevne komade i detalje.

Bunda, prsten i minđuše, sve H&M STUDIO AW23.

Najrazličitije lokacije Beograda poslužile su nam kao dinamična pozornica na kojoj Krlić ima glavnu ulogu, kao progresivna devojka koja samouvereno korača u farmerkama od kristala koje su izazvale pažnju drugih u toj meri da su devojke u blizini izašle iz kancelarije da pitaju odakle je ovaj komad.

Najnovija kolekcija Studio AW23 sa punim pravom opravdala je svoj slogan i oduševila nas lepotom minimalizma.

Haljina i rukavice H&M STUDIO AW23. Minđuše H&M.

Stajling & Tekst: Marko Mrkaja

Fotografije: Vladimir Ilić

Frizura: Vasilisa Maljm

Šminka: Anastasija Poznanović

Asistent stiliste: Andrijana Lukić

Najnovije