Umesto maski, topa i grudnjaka – kako nositi marame

@hancross

Video snimci u duhu “150 načina nošenja Hermes marame” oduvek su nas fascinirali.

Možda niko nije upotrebio sve ove metode da lukavo zavrti maramu oko glave, ali dovoljno je primeniti jedan ili dva omiljena trika za besprekoran izgled. Međutim, ovog leta, marame se nose na potpuno drugačiji način – i nema posebnih trikova.

@camillecharriere; @mvb

Svako može vezati šal presavijen u trouglu oko glave tako da pokriva nos i usta – čak i bez YouTube video tutorijala. I upravo je ta metoda postala, kako se i očekivalo, relevantna tokom pandemije. Kada vam nije dozvoljeno da idete u prodavnice bez maski, vaša omiljena marama može na kratko vreme da deluje sa istim uspehom. Dok šetate kroz gradske gužve, to će biti samo cool detalj stajlinga – pogledajte snimke Sarahe Jessice Parker ili Olivie Palermo!

Drugi jednostavan i podjednako moderan način kojim možete ukrotiti maramu je da je nosite poput bandane. Trendovi 90-ih i dalje su relevantni, pa se za inspiraciju za takve stajlinge okrenite arhivskim fotografijama muzičara.

I najzanimljiviji trend došao je iz 2000-ih. Marame se nose umesto topa! Pogledajte samo Cardi B i njen šareni look sačinjen od marama.

foto:bazaar.ru

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib) onAug 15, 2020 at 6:36pm PDT

Najnovije