Visoke čizme + mini – najmodernija kombinacija sezone

Uzimamo primere od heroina uličnog stila!

Poslednjih godina aktivno nosimo midi i maksi dužine, vešto uspevajući da izgledamo seksi čak i u dugim suknjama. Ali ove sezone mini suknje su se ponovo vratile u modu: „školske“ plisirane suknje, haljine koje više podsećaju na majicu ili košulju vašeg dečka, kratke kombinacije, teniske suknje i mnogi drugi modeli.

Ovog proleća trendseterke predlažu nošenje mini sa kontrastnim modnim dodatkom: sa visokim čizmama. To mogu biti klasične čizme preko kolena, sa štiklama ili ravne – „džokejski“ modeli su najmoderniji ove sezone – i, uopšte, sve visoke čizme koje na maštovit način možete kombinovati sa mini suknjama.

Kombinacija visokih čizama sa haljinama i suknjama mini dužine izgleda vrlo sveže i zanimljivo, uprkos činjenici da je ovo daleko od novog modernog rešenja, a sve zahvaljujući kontrastima dužina, koji daju nove akcente stajlingu. Ova kombinacija savršeno izdužuje noge i vizuelno ih čini vitkijima, a visoke čizme vam ne dozvoljavaju da se smrznete, čak i uprkos kratkoj dužini suknje.

Pored toga, glomazne bomber jakne, dugi mantili i preveliki blejzeri savršeno će dopuniti vaš stajling.

Najnovije