Moda / Trendovi

Otkrivamo: Ovi modeli torbi su u trendu za jesen/zimu 2021

Ukoliko planirate kupovinu nove torbe ove sezone, naš vodič baziran na trendovima koji su vladali pistama na Nedeljama mode za jesen/zimu 2021. može vam olakšati eventualne nedoumice.

Kako je jesen u svom punom zamahu, a zima nam se i kalendarski približava, počinjemo sve ozbiljnije da shvatamo modnu pripremu za hladne dane pred nama.

Fokus je definitivno na dobroj obući i kvalitetnom kaputu, no, ne treba zaboraviti da samo jedan ključni model torbe može biti dovoljan za kompletiranje bezbroj odevnih kombinacija.

Ukoliko ste u potrazi za novom tašnom, naš vodič baziran na trendovima koji su vladali pistama na Nedeljama mode za jesen/zimu 2021. može vam olakšati eventualne nedoumice.

Od reintrepretiranih klasika u vidu čvrstih poslovnih torbi, preko casual mekih modela koji se nose preko ramena, pa sve do mini veličina koje će odabrati oni koji vole da budu deo vodećih tendencija u modi, izbor torbi za ovu sezonu poprilično je raznolik.

Stoga, predlažemo da u galeriji pogledate pet najvažnijih trendova u departmanu torbi koji će dominirati u predstojećim mesecima.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još