Harper's Bazaar Srbija

Diva među vanzemaljicima: Kim Kardashian lansirala dve modne kampanje u dva dana

Za Dolce

Kao zvezda njihove revije za kolekciju proleće-leto 2023, Kim Kardashian je jedini logičan izbor za glavno lice nove Dolce&Gabbana kampanje, za koju je ponovo postala plavuša. Lepotica je slikana u staroj vili u Milanu, a fotografisao ju je dvojac Mert Alaş i Marcus Piggott, koji je za ovu priliku napravio crno-bele fotografije. 

Kim je slikana sa komadima koji su se pojavili na reviji u septembru, sa svojim omiljenim modelima torbi, cipela i korseta iz devedesetih i dvehiljaditih godina. Cela kolekcija može da se vidi i kupi na sajtu modne kuće Dolce & Gabbana, čija kamanja nije jedina u kojoj je rijaliti zvezda i preduzetnica učestvovala ovog meseca.

Kim se slikala i u novim modelima svoje modne kuće SKIMS. U pitanju je kolekcija kupaćih kostima, čije lansiranje prati serija retro fotografija, na kojima se zvezda nalazi pored, pazite sad – devojaka vanzemaljaca.  

Kampanjom kupaćih kostima najavljeno je lanisranje dugoočekivanog Swim Shopa Kim Kardashian, u kojem će se sem kolekcije sa novih deset kupaćih kostima prodavati i aksesoari za plažu i garderoba za more.

Tu su topovi, mikro mini suknje, bikini – topovi sa dugim rukavima, monokiniji, haljine koje se slažu sa pojedinim kupaćim kostimima, kao i predmeti za ukrašavanje kose, napravljeni za nošenje na plaži, kraj bazena i između odlazaka na ta dva. Pogledajte kolekciju na SKIMS sajtu, a kupujte je od 21. februara u SKIMS Swim Shopu.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije