Elegancija i seksepil Adriane LIme u otvorenom blejzeru bez brushaltera

40-godišnja manekenka ne prestaje da mami uzdahe svojom pojavom - sa razlogom.

Smatra se jednim od najznačajnjih  Victoria’s Secret anđela, koji su ikada šetali pistom za ovaj brend veša. Sposobnost da svojom pojavom fascinira, ne gubi i dan danas, gde god da kroči.

Upravo se to desilo i juče, kada je sa svojim dečkom, filmskim producentom Andre Lemmers-om, prisustovala Formula One Qatar Grand Prix trkama. Manekenka je iznela sofisticiranost i seksepil u jednom stajlingu.

Ispod belog blejzera, koji je imao izazovan otvor sve do struka, gde ga je ležerno privezala pojasom, nije nosila apsolutno ništa. U kompletu je nosila i široke bele pantalone ravnog kroja. Outfit je zaokružila nude sandalama sa niskom petom, koje su istakle perfektan beli pedikir na nožnim prstima.

Adrianin ormar možda je prepun odeće high-end dizajnera (Gucci, Dolce & Gabbana, Olivier Theyskens, Jacquemus, Versace, itd…), ali to ne znači da nas neće, s vremena na vreme, prijatno iznenaditi u komadima pristupačnijih brendova, kao što je to izvela ovog puta. Odelo u kom je izmamila sve uzdahe, dizajn je iz najnovije kolekcije mladog brenda Rat&Boa.

Da li je ovo njeno najizazovnije izdanje do sada, proverite u našoj galeriji.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije