Harper's Bazaar Srbija

Alexander Wang x Bvlgari: Serpenti torba u novom izdanju

Uprkos Covid-19, saradnja između najluksuznijih i izvanrednih modnih brendova se nastavlja.

U ovom slučaju, govorimo o renomiranom dizajneru Alexander Wang-u i kompaniji Bvlgari, koji su se ponovo udružili da bi održali inovativnost i kreativnost, čak i u vreme pandemije. Ako želite da vidite više nakon legendarne Bvlgari Serpenti Forever Bag, imate sreće, jer je ovaj put Alexander Wang reinterpretirao Bvlgari ikonsku torbu u novu, svestranu i ekskluzivnu kolekciju.

Zvanično je torba Alexander Wang x Bvlgari predstavljena tokom njujorške Nedelje mode, a kao glavni detalj prikazuju se dve nove kopče u obliku zmijske glave od pozlaćenog zlata sa primamljivim crvenim emajliranim očima.

Spektakularna torba Alexander Wang x Bvlgari izrađena je od meke teleće kože i inspirisana je Bvlgari satovima iz 1960-ih. Sama kolekcija se zove „Serpenti Through the Eyes of Alexander Wang“.

Wang-ov najveći doprinos kolekciji je svestranost, jer se torba može nositi oko struka i sadrži odvojivu ručku, uklonjivi kožni kaiš i odvojivi lanac koji se može nositi kao gornja ručka i kaiš. Pored klasičnijih crno-belih verzija, torba Alexander Wang x Bvlgari dostupna je i u tri nove boje posvećene proleću, u nijansama kao što su bebi plava, breskva i takođe u ružičastoj boji.

Torbe iz kolekcije „Serpenti Through the Eyes of Alexander Wang” će biti dostupne na zvaničnom Bvlgari sajtu, po ceni od 1.980 dolara. 

Najnovije