Harper's Bazaar Srbija

Baby Blue look Gigi Hadid u Njujorku

Po povratku iz Pensilvanije, gde je praznike provela sa Zaynom Malikom i njihovom ćerkom, supermodel je u svetloplavom looku izašla zajedno sa svojom majkom Yolandom Hadid.

Novopečena mama snimljena je u plavo-belom kaputu od brušenog flanela koji je nosila u kombinaciji sa teksas jaknom i farmerkama. Stajling je upotpunila belim patikama iz kolekcije Reebok x Victoria Beckham, sunčanim naočarima sa zelenim staklima kompanije Amavii i, naravno, svilenom maskom za lice kompanije Night.

Proleće stiže vrlo brzo, što znači da ćemo konačno ostaviti dosadne jakne i bunde i zameniti ih lakšim jaknama-košuljama i kaputima. Štaviše, monohromatski look će biti jedan od najjačih trendova u bliskoj budućnosti – a Gigi već pokazuje kako ga pravilno nositi.

Majčinstvo je promenilo životni stil manekenke, ali nije ostavilo nikakav pečat na njen stil. Naša heroina je i dalje spremna da uđe u hronike uličnog stila potpuno naoružana. Gigi i dalje izgleda besprekorno i u trendu u svakoj situaciji – i treba učiti od nje.

 Harper’s Bazaar US

Najnovije