Harper's Bazaar Srbija

Beskrajne nijanse ženstvenosti: Zavirite u novu Tezenis kolekciju donjeg veša

Tezenis je prepoznao želje mnogih žena i transformisao ih u donji veš.

Sa dolaskom nove sezone, dolazi i potreba za osvežavanjem garderobera esencijalnim stvarima za proleće. Koliko bitnu ulogu u ovome igra novi veš, svaka žena najbolje zna. Osluškujući naše potrebe, Tezenis, cenjeni brend iz Oniverse grupe, predstavio je kolekciju donjeg veša za proleće/leto 2024.

Mekana i udobna, a istovremeno energična i usklađena sa poslednjim trendovima, ova kolekcija nudi široku paletu boja i krojeva za svaki stil i figuru.

Jedan od izuzetnih komada kolekcije je MIAMI grudnjak, namenjen damama koje traže model koji pruža podršku uz prirodan izgled. Ukrašen čipkom i širokim, udobnim bretelama, ovaj grudnjak nudi elegantan dizajn i udobnost za svakodnevnu upotrebu. Dostupan u veličinama B, C i D korpi, ovaj model pruža širok spektar opcija koje odgovaraju različitim oblicima i veličinama tela.

Tezenis je prepoznao želje mnogih žena i transformisao ih u donji veš koji se besprekorno prilagođava različitim stilovima, potrebama i oblicima. Ova kolekcija predstavlja putovanje kroz beskrajne nijanse ženstvenosti, nudeći nešto posebno za svaku ženu koja želi da se oseća udobno i elegantno u svakoj prilici.

Promo

Najnovije