Harper's Bazaar Srbija

Besmrtni seksepil 74-godišnje Grace Jones

Seksi kampanjom ikona 90-ih srušila je internet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolford (@wolford)

Kada je luksuzni brend veša, Wolford, pre par dana okačio fotografiju Grace Jones u crnoj prozirnoj haljini koja grli figuru, javnost je pomislila da je u pitanju retro snimak iz 90-ih. Dva dana kasnije, brend je objavio još jednu, a potom još jednu fotografiju – sve do dana današnjeg, implicirajući da se radi o najnovijoj kampanji urađenoj sa čuvenom manekenkom, pevačicom i glumicom.

74-godišnja Grace pokazala je svoju perfektnu figuru, pozirajući ogoljena u belom kombinezonu i crnim štiklama, kao i crnim helankama i bodiju koji u potpunosti otkriva grudi. Provokativna, smela, slobodna i vanvremenska kolekcija mogla je biti predstavljena samo od strane žene koja takođe nosi ove epitete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolford (@wolford)

Editorijal, koji je dobio sve pohvale, na trenutak je stvorio opštu konfuziju da se radi o starim “throwbacks” slikama, jer Grace Jones izgleda tako mlado na njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolford (@wolford)

O ovoj saradnji Wolford je rekao da je stvorena kako bi izrazila njihov zajednički “inovativni kreativni duh”. Takođe naveli su da su ponosni što predstavljaju novu kampanju u kojoj glumi legendarna pevačica i ikona stila Grace Jones, čiji su smelost, samopouzdanje i jedinstveni nastupi inspirisali žene generacijama. “Grace deli našu viziju večnog, moćnog stila čineći Wolford komade svojima još od 1990-ih.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolford (@wolford)

 

Foto: Profimedia,Instagram

Priredila: T.M.

 

Najnovije