Harper's Bazaar Srbija

Brend Alice + Olivia lansira svoju prvu casual kolekciju

Njujorški brend Alice + Olivia lansira svoju prvu kolekciju ležernih komada.

Poznati brend osnovan je 2002. godine i svoju dominaciju u svetu mode započeo je kreacijama koje se ističu razigranim raspoloženjem, glasnom ženstvenošću i vintage estetikom. Brend Alice + Olivia ubrzo su zavolele poznate ličnosti poput Gwyneth Paltrow, Gigi Hadid, Amal Clooney, Jessice Alba i Kourtney Kardashian.

“Ponosna sam na lansiranje naše ležerne kolekcije”, rekla je osnivačica i kreativna direktorka brenda, Stacey Bendet. „Lansiranje nove kolekcije tokom pandemije nije lako, ali je važno biti u mogućnosti da zadovoljimo potrebe naših kupaca koje su se promenile Naša kampanja #CasualForACause predstavlja različite modele džoger pantalona koje podržavaju svrhu do koje nam je stalo”.

Među poznatim ličnostima koje učestvuju u kampanji su Kourtney Kardashian, Nicky Hilton, Addison Rae, Selma Blair i Paris Jackson.

Što se tiče nove casual kategorije, među ostalim komadima brenda je druga lagana odeća i više minimalnih silueta sa raznim printovima. U kolekciji Alice + Olivia pronaći ćete dukseve, trenerke, majice, džempere, pa čak i veganske kožne uske pantalone.

Najnovije